Sluiten

Zonneluifels

Carat

De Carat is een lichte reistent, en uitermate flexibel in het gebruik. De tent bestaat uit een dakdeel en in totaal 4 gelijke wandelementen. Deze 4 elementen zijn allemaal onderling verwisselbaar.

Meer lezen
parasol-hd

Parasol HD

De Parasol HD is een verzwaarde voortentluifel voor het hele seizoen. Seizoensluifel gemaakt van TenCate Residential tentdoek inclusief innovatief frame.

Meer lezen
parasol-xl

Parasol XL

Luxe voortentluifel met standaard 2 uitritsbare zijwanden geschikt als zonneluifel en bij slecht weer op te rollen onder de petluifel van de voortent.

Meer lezen
solair

Solair

Solair is onze universele voortent-zonneluifel, met een diepte van 235 cm die in slechts enkele minuten is opgebouwd en verkoeling geeft tijdens hete uren.

Meer lezen
Voortent Arcade 240

Rondo

Deze boogvormige zonneluifel is speciaal gemaakt voor alle ronde modellen zoals de Arcade 240 en Arcade 280. Leverbaar in Brand maten 09-14.

Meer lezen

Sunny

De Sunny SD is een scherp geprijsde kwaliteitsluifel standaard uitgevoerd met 2 uitritsbare zijwanden. Licht in gewicht en eenvoudig op te zetten.

Meer lezen

Touring Premium

Slimme combinatie tussen luifel en voortent. Lichtgewicht en snel op te zetten luifeltent met standaard voorwand. Geintegreerde ventilatie in de deur.

Meer lezen