Sluiten

Privacy beleid

Versie 1.0
Deze pagina is voor het laatst aangepast op 22 maart 2018.

Wij zijn er van bewust dat u vertrouwen stelt in ons. Wij zien het dan ook als onze verantwoordelijkheid om uw privacy te beschermen. Op deze pagina laten we u weten welke gegevens we verzamelen als u onze website gebruikt, waarom we deze gegevens verzamelen en hoe we hiermee uw gebruikservaring verbeteren. Zo snapt u precies hoe wij werken.

Dit privacybeleid is van toepassing op de diensten van Brand Voortenten. U dient zich ervan bewust te zijn dat Brand Voortenten niet verantwoordelijk is voor het privacybeleid van andere sites en bronnen. Door gebruik te maken van deze website geeft u aan het privacy beleid te accepteren.

Brand Voortenten respecteert de privacy van alle gebruikers van haar site en draagt er zorg voor dat de persoonlijke informatie die u ons verschaft vertrouwelijk wordt behandeld.

Ons gebruik van verzamelde gegevens

Gebruik van onze diensten

Wanneer u zich aanmeldt voor een van onze diensten vragen we u om persoonsgegevens te verstrekken. Deze gegevens worden gebruikt om de dienst uit te kunnen voeren. De gegevens worden opgeslagen op eigen beveiligde servers van Brand Voortenten Wij zullen deze gegevens niet combineren met andere persoonlijke gegevens waarover wij beschikken.

Communicatie

Wanneer u e-mail of andere berichten naar ons verzendt, is het mogelijk dat we die berichten bewaren. Soms vragen wij u naar uw persoonlijke gegevens die voor de desbetreffende situatie relevant zijn. Dit maakt het mogelijk uw vragen te verwerken en uw verzoeken te beantwoorden. De gegevens worden opgeslagen op eigen beveiligde servers van Brand Voortenten Wij zullen deze gegevens niet combineren met andere persoonlijke gegevens waarover wij beschikken.

Doeleinden

We verzamelen of gebruiken geen informatie voor andere doeleinden dan de doeleinden die worden beschreven in dit privacybeleid tenzij we van tevoren uw toestemming hiervoor hebben verkregen.

Cookies

Wij verzamelen gegevens voor onderzoek om zo een beter inzicht te krijgen in onze klanten, zodat wij onze diensten hierop kunnen afstemmen.

Deze website maakt gebruik van “cookies” (tekstbestandjes die op uw computer worden geplaatst) om de website te helpen analyseren hoe gebruikers de site gebruiken. De door het cookie gegenereerde informatie over uw gebruik van de website kan worden overgebracht naar eigen beveiligde servers van Brand Voortenten of die van een derde partij. Wij gebruiken deze informatie om bij te houden hoe u de website gebruikt, om rapporten over de website-activiteit op te stellen en andere diensten aan te bieden met betrekking tot website-activiteit en internetgebruik.

Derden

De informatie wordt niet met derden gedeeld met uitzondering van webapplicaties welke wij gebruiken ten behoeve van onze webwinkel. Deze gegevens zullen enkel gebruikt worden ten behoeve van het doel van de betreffende applicatie en zullen niet verder verspreid worden. Verder kan in enkele gevallen de informatie intern gedeeld worden. Onze werknemers zijn verplicht om de vertrouwelijkheid van uw gegevens te respecteren.

Google Analytics

Deze website maakt gebruik van Google Analytics, een webanalyse-service die wordt aangeboden door Google Inc. (Google). Google Analytics maakt gebruik van ‘cookies’ (tekstbestandjes die op uw computer worden geplaatst) om de website te helpen analyseren hoe gebruikers de site gebruiken. De door het cookie gegenereerde informatie over uw gebruik van de website wordt overgebracht naar en door Google opgeslagen op servers in de Verenigde Staten. Google gebruikt deze informatie om bij te houden hoe u deze website gebruikt, rapporten over de website-activiteit op te stellen voor de eigenaar van deze website en andere diensten aan te bieden met betrekking tot website-activiteit en internetgebruik. Google mag deze informatie alleen aan derden verschaffen indien Google hiertoe wettelijk wordt verplicht, of voor zover deze derden de informatie namens Google verwerken. Google zal uw IP-adres niet combineren met andere gegevens waarover Google beschikt. U kunt het gebruik van cookies weigeren door in uw browser de daarvoor geëigende instellingen te kiezen. Wij wijzen u er echter op dat u in dat geval wellicht niet alle mogelijkheden van deze website kunt benutten. Door gebruik te maken van deze website geeft u toestemming voor het verwerken van de informatie door Google op de wijze en voor de doeleinden zoals hiervoor omschreven. Verdere informatie is te vinden in het privacybeleid van Google Inc.

Mailchimp

Voor onze nieuwsbrief correspondentie gebruiken wij Mailchimp als gegevensverwerker. MailChimp is sinds 2007 gecertifieerd door de Zwitserse Safe Harbor Frameworks, met instemming van zowel de EU als de VS. Inmiddels is de Safe Harbor Frameworks vervangen door het Privacy Shield Framework en is Mailchimp ook hiervoor gecertificeerd. In het licht van de GDPR is de Data Processing Agreement van Mailchimp geactualiseerd en is Mailchimp als gegevensverwerker opgenomen in de Standaardcontractuele Clausules van de Gegevensverwerker, 2010 en voldoet daarmee aan de Europese richtlijnen voor gegevensverwerking. Om vanuit Mailchimp te kunnen versturen, exporteren wij persoonsgegevens zoals voornaam, achternaam, bedrijfsnaam en e-mailadres. U heeft het recht om uw persoonsgegevens in te zien, te corrigeren of te verwijderen. U kunt een verzoek tot inzage, correctie of verwijdering sturen naar onderstaand adres. Verdere informatie is te vinden in het privacybeleid van MailChimp.

Bewaartermijn

Uw persoonsgegevens worden niet langer bewaard dan noodzakelijk is voor het doel waarvoor ze worden gebruikt of zoveel langer als nodig is gelet op een wettelijke bewaarplicht (zoals bijvoorbeeld de fiscale bewaarplicht van 7 jaar). Dat wil zeggen dat de gegevens direct worden verwijderd, zodra niet langer noodzakelijk is dat deze gegevens bewaard moeten worden voor het doel waarvoor ze worden gebruikt.

Cookies uitzetten

De meeste browsers zijn standaard ingesteld om cookies te accepteren, maar u kunt uw browser opnieuw instellen om alle cookies te weigeren of om aan te geven wanneer een cookie wordt verzonden. Het is echter mogelijk dat sommige functies en –services, op onze en andere websites, niet correct functioneren als cookies zijn uitgeschakeld in uw browser.

Datalek

Heeft u een (mogelijk) datalek ontdekt? Meld dit ons zo snel mogelijk maar in ieder geval binnen 24 uur nadat u het datalek heeft geconstateerd. Vermeld in uw e-mail: uw naam, uw telefoonnummer, eventueel de organisatie waarvoor u werkt en een korte omschrijving van het datalek.

Zodra wij uw melding hebben ontvangen, nemen wij telefonisch contact met u op voor meer informatie, zodat wij maatregelen kunnen treffen om de mogelijke gevolgen te minimaliseren. Vervolgens beoordelen we de ernst van het datalek en bepalen we of het datalek moet worden gemeld aan de Autoriteit Persoonsgegevens en aan de betrokkene(n).

Inzage, vragen en feedback

Heeft u vragen over privacy in het kader van onze werkzaamheden of wilt u inzage in uw gegevens? Of wilt u een verzoek tot verwijdering, verbetering, aanvulling of afscherming van uw gegevens indienen? Of wilt u bezwaar maken?

Brand Voortenten
Oostendorperstraatweg 3
8081 RH Elburg
Telefoonnummer: 0525682579
Website: https://www.brand-camping.nl
E-mailadres: info@brand-camping.nl
KVK: 06053637
BTW nr: NL007707721B01

Veranderingen

Deze privacyverklaring is afgestemd op het gebruik van en de mogelijkheden op deze site. Eventuele aanpassingen en/of veranderingen van deze site, kunnen leiden tot wijzigingen in deze privacyverklaring. Het is daarom raadzaam om regelmatig deze privacyverklaring te raadplegen.

Brand & Co bv

Oostendorperstraatweg 3, 8081 RH Elburg

Telefoonnummer: 0525682579
Website: https://www.brand-camping.nl
E-mailadres: info@brand-camping.nl
Routebeschrijving

Boer Caravans

Rondweg 68 8091 XK Wezep

Telefoonnummer: 038-3765211
Website: https://www.boercaravans.nl
E-mailadres: info@bca28.nl
Routebeschrijving

Caravan- En Kampeercentrum Westland

Woutersweg 8 2691 PR ‘s-Gravenzande

Telefoonnummer: 0174-41 26 83
Website: http://www.ckcw.nl
E-mailadres: info@ckcw.nl
Routebeschrijving

Caravancentrum Makkum

Munniksplaat 2 8754HG Makkum Fr.

Telefoonnummer: 0515 231 550
Website: http://www.caravancentrum-makkum.nl/
E-mailadres:
Routebeschrijving

Reinders Rekreatie Leeuwarden

Neptunusweg 40 8938 AA Leeuwarden

Telefoonnummer: 058 2883800
Website: http://www.reinders-rekreatie.nl
E-mailadres: lwd@reinders-rekreatie.nl
Routebeschrijving

Reinders Rekreatie Hoogeveen

Stephensonstraat 4 Hoogeveen

Telefoonnummer: 0528 268151
Website: http://www.reinders-rekreatie.nl
E-mailadres: hgv@reinders-rekreatie.nl
Routebeschrijving

Veneboer Caravans & Campers

Loswal 30 9206 AH Drachten

Telefoonnummer: 0512-521111
Website: http://www.veneboercaravans.nl
E-mailadres: info@veneboercaravans.nl
Routebeschrijving

Noorder Caravan Centrum

Noorderweg 9 9363 TA Marum

Telefoonnummer: 0594-642120
Website: http://www.ncc-marum.nl
E-mailadres: info@ncc-marum.nl
Routebeschrijving

Recreama Caravans

Koldingweg 13, 9723 HL Groningen

Telefoonnummer: 050-5494273
Website: http://www.recreama.nl/
E-mailadres: info@recreama.nl
Routebeschrijving

Van der Veen BV

De Barte 2, 8472 AW Wolvega

Telefoonnummer: 0561-613026
Website: https://www.vanderveencaravans.nl
E-mailadres: info@vanderveencaravans.nl
Routebeschrijving

Stam Caravans Elburg B.V.

Noorderbreedte 24, 8081 PX ELBURG

Telefoonnummer: +31 (0) 525-684 795
Website: https://www.stam-caravans.nl/
E-mailadres: info@stam-caravans.nl
Routebeschrijving

Brand XXL Concept store

Robbertsmatenstraat 11 8081HL Elburg

Telefoonnummer: 0525-682579
Website: https://www.brand-camping.nl
E-mailadres: info@brand-camping.nl
Routebeschrijving

Kampeerwereld Hendriks

Harderwijkerweg 183 3852 AC Ermelo

Telefoonnummer: 0341 414013
Website: https://www.kampeerwereld.nl/
E-mailadres: info@kampeerwereld.nl
Routebeschrijving

Cannenburg

De Steiger 13 1351 AA Almere

Telefoonnummer: 036-531 34 70
Website: http://www.cannenburg.nl/
E-mailadres: info@cannenburg.nl
Routebeschrijving

Caravancentrum Waterland

Voltastraat 51 1446 VB Purmerend

Telefoonnummer: 0299 477 210
Website: http://www.caravancentrumwaterland.nl
E-mailadres: info@caravancentrumwaterland.nl
Routebeschrijving

Pauw recreatie

Pascalstraat 3 1704 RD Heerhugowaard

Telefoonnummer: 072 574 10 69
Website: http://pauwrecreatie.nl/
E-mailadres: info@pauwrecreatie.nl
Routebeschrijving

Karsten Tenten BV

De Factorij 9 - 1689 AK Zwaag

Telefoonnummer: (0229) 23 71 99
Website: http://www.karstententen.nl/
E-mailadres: info@karstententen.nl
Routebeschrijving

De Klerk Caravans B.V.

Haarlemmerstraat 1B 2182 HA Hillegom

Telefoonnummer: 0252-515238
Website: https://deklerkcaravans.nl
E-mailadres: info@deklerkcaravans.nl
Routebeschrijving

De Jong Kampeercentrum

Beeklaan 24 a 2191 AB Hillegom De Zilk

Telefoonnummer: 0252-517717
Website: http://www.dejongrecreatie.nl
E-mailadres: verkoop@kampeercentrumdejong.nl
Routebeschrijving

Van der Vliet Recreatie

Lisserweg 40 2156 LC Weteringbrug

Telefoonnummer: 071-3312212
Website: https://www.vdvliet-recreatie.nl
E-mailadres: info@vdvliet-recreatie.nl
Routebeschrijving

DD Caravans & Campers BV

Rotterdamseweg 266a 2628 AS Delft

Telefoonnummer: 015-2627433
Website: https://www.ddcaravans.nl
E-mailadres:
Routebeschrijving

Voortenten Specialist De Voortgang

Eurekaweg 10 2991 ZB Barendrecht

Telefoonnummer: 0180-628481
Website: http://www.devoortgang.nl/
E-mailadres: info@devoortgang.nl
Routebeschrijving

Van Duinkerken Rekreatie bv

Arkerpoort 1 3861 PS Nijkerk

Telefoonnummer: 033 253 5714
Website: https://www.vanduinkerken.com
E-mailadres: contact@vanduinkerken.com
Routebeschrijving

Gelderse Caravan Centrale

Anthonie Fokkerstraat 37 3772 MP Barneveld

Telefoonnummer: 0342 - 41 50 52
Website: https://www.geldersecaravancentrale.nl
E-mailadres: info@geldersecaravancentrale.nl
Routebeschrijving

BOVU Caravancentrum

Ambachtsweg 30 6673 DK Andelst

Telefoonnummer: 0488 451 481
Website: http://www.bovucaravans.nl/
E-mailadres:
Routebeschrijving

Witoma Caravan

Friezenstraat 2B 5249 JS Rosmalen

Telefoonnummer: 073-5219049
Website: https://www.witoma.nl
E-mailadres: info@witoma.nl
Routebeschrijving

De Wit Schijndel

Rooiseweg 22 5481 SJ Schijndel

Telefoonnummer: +31 (0)73-5492356
Website: https://www.dewitschijndel.nl
E-mailadres: voortenten@de-wit.nl
Routebeschrijving

Vinken caravans

Ommelseweg 65 5721 WT Asten

Telefoonnummer: (+31) 0493 - 69 61 55
Website: http://www.vinkencaravans.n
E-mailadres: info@vinkencaravans.nl
Routebeschrijving

Raema Caravans & Campers

Hulsenweg 8 6031 SP Nederweert

Telefoonnummer: 0495 725900
Website: http://www.raemacaravans.nl
E-mailadres: info@raemacaravans.nl
Routebeschrijving

Jongen caravans

Dr. Nolenslaan 105 Sittard

Telefoonnummer: 046-4515623
Website: http://www.jongencaravans.nl
E-mailadres:
Routebeschrijving

Beckers caravans

Rijksweg 761 3650 Dilsen-Stokkem België

Telefoonnummer: +32 (0)89 50 36 51
Website: http://www.beckerscaravans.be/beckers-caravans
E-mailadres: info@beckerscaravans.be
Routebeschrijving

Caravaning Verbeeck Gebr. NV

Diestersesteenweg 182 B 3583 Paal-Beringen

Telefoonnummer: 0032 - (0)11 42 15 74
Website: http://www.verbeeck.be
E-mailadres: info@caravaningverbeeck.be
Routebeschrijving

Bax Totaalrecreatie BV

Loo 22, 5571 KR Bergeijk

Telefoonnummer: +31(0) 497 572 085
Website: https://www.baxrecreatieshop.nl/
E-mailadres:
Routebeschrijving

Van Eijk Caravans

Hoogakker 6, 5527 AE Hapert, Nederland

Telefoonnummer: 0031 497 383236
Website: http://www.vaneijkcaravans.nl
E-mailadres: info@vaneijkcaravans.nl
Routebeschrijving

De Kampeermarkt B.V.

Lodewijkstraat 4 5652 AC Eindhoven

Telefoonnummer: 040 25 133 92
Website: https://www.kampeermarkt.com
E-mailadres: info@kampeermarkt.com
Routebeschrijving

Linberg Camping

Rijksweg 231 (N282) 5124 NA Molenschot

Telefoonnummer: +31 (0)161-41 12 46
Website: http://www.linberg.nl/
E-mailadres: klantenservice@linberg.nl
Routebeschrijving

De Vossenhoek Caravan & Recreatie

De Vossenhoek Caravan & Recreatie, Industriestraat 3, 4715 RL Rucphen

Telefoonnummer: +31 (0)165 - 34 30 53
Website: http://www.vossenhoek.nl
E-mailadres: info@vossenhoek.nl
Routebeschrijving

Kampeercentrum Mechielsen

Gildeweg 35, 4383 NJ Vlissingen

Telefoonnummer: 0118-440100
Website: http://www.mechielsen.eu/
E-mailadres: info@mechielsen.eu
Routebeschrijving

Caravanlife Gorter

Danielsweg 2 Heinkenszand

Telefoonnummer: 0113-563085
Website: http://www.gortercaravan.nl/
E-mailadres:
Routebeschrijving

Keijmel Recreatie B.V.

Grote Kade 15-19 NL-4511 AS Breskens

Telefoonnummer: +31 (0)117 - 38 16 65
Website: https://www.campshop.nl/keijmelrecreatie
E-mailadres: contact@keijmel-recreatie.nl
Routebeschrijving

Rijmaran bvba

Monnikenwerve 135/01 8000 Brugge

Telefoonnummer: +32 (0) 50 31 17 92
Website: http://www.rijmaran.be
E-mailadres: info@rijmaran.be
Routebeschrijving

Decuyper nv

Beneluxlaan 2 8970 Poperinge

Telefoonnummer: 32 (0)57 33 77 77
Website: http://www.decuypermotorhomes.be/nl/
E-mailadres: info@decuyper.com
Routebeschrijving

Codnis campingshop en Caravans

Bruggestraat 269 8770 Ingelmunster

Telefoonnummer: 051305698
Website: http://www.codnis.be
E-mailadres: david.codnis@telenet.be
Routebeschrijving

DKW Caravans

Roeselarestraat 415 wevelgem

Telefoonnummer: 056401620
Website: http://www.dkwcaravans.be
E-mailadres: info@dkwcaravans.be
Routebeschrijving

Campingshow Varvaet

Gentse Steenweg 48 9160 Loke

Telefoonnummer: 093481019
Website: https://campingshow-vervaet.be
E-mailadres: info@campingshowvervaet.be
Routebeschrijving

Ideal Caravans

Brusselsesteenweg 276 9230 Wetteren

Telefoonnummer: 093692737
Website: http://ideal-caravans.be
E-mailadres: service@ideal-caravans.be
Routebeschrijving

VLD Carvans

Heirbaan 14 Pulle

Telefoonnummer: 034844734
Website: http://www.vldcaravans.be
E-mailadres:
Routebeschrijving

Obelink vrijetijdsmarkt

Misterweg 179 Winterswijk

Telefoonnummer: 0543532632
Website: https://www.obelink.nl/voortenten-luifels/merken-nl/brand.html
E-mailadres:
Routebeschrijving

Knobben caravans

Ambachtstraat 9 Rijssen

Telefoonnummer: 0548521515
Website: http://www.knobbencaravans.nl/
E-mailadres:
Routebeschrijving

Inschrijven voor de nieuwsbrief