Sluiten

Caravana 2020

Caravana 2020

Alles voor je kampeervakantie!

Donderdag 23 t/m dinsdag 28 januari 2020 (dagelijks 10:00-17:00)

WTC Expo Leeuwarden

Met een echte beursprimeur! De nieuwe Brand Opal 280!

De Opal 280 is een moderne rond vormgegeven voortent uitgevoerd in de royale diepte van 280 cm. Dankzij de gebruikte topmaterialen is deze voortent bij uitstek geschikt voor een lang kampeerseizoen en als seizoenstent.

De Brand Opal 280 wordt voor het seizoen 2020 als Special Edition speciaal voor de Nederlandse markt geproduceerd en wordt via een geselecteerd aantal dealers aangeboden. Een 100% Brand seizoenstent in mooi strak design en voorzien van de allerlaatste technische snufjes op voortentgebied. Leverbaar vanaf € 1.795,- (maat 10) Voor het eerst te zien op de Caravana in Leeuwarden.

Meer informatie over de Opal 280


De nieuwe Brand Topas 350!

Ook te zien op onze stand in Leeuwarden; de diepste van de nieuwe Topas-serie die dit seizoen is geïntroduceerd. De Topas is een strak vormgegeven modelserie geschikt voor het gebruik in het hele seizoen. Door de verwisselbare frontelementen is de deur op elke gewenste positie te plaatsen. Standaard met stalen 28 mm PowerGrip frame en petluifelversterking.

De zijwanden zijn door de Easy Zip constructie eenvoudig en snel als veranda uit te ritsen. Volop ventilatiemogelijkheden door de grote afsluitbare ventilatiepanelen. Het dakmateriaal van de Topas is aan de buitenzijde metalliek gecoat en uitgevoerd in de exclusieve en vochtregulerende TenCate Residential seizoenskwaliteit! De Topas is leverbaar in de dieptes 240, 300 en 350!

Meer informatie over de Topas voortenten


Pamir. De ultieme wintertent!

Onze wintertent Pamir is speciaal ontworpen voor het leveren van topprestaties in de sneeuw! Een betrouwbare en robuuste wintertent voorzien van duurzame PVC-polyestercoating en een zeer stabiele 28 mm frameconstructie. Leverbaar in 3 maten, 215, 250 en 300 cm.

Meer informatie over de Pamir

De nieuwe Santos 240!

Ons instapmodel Santos nu standaard uitgevoerd met Easy-Zip zijwand voor snel en eenvoudig geheel of gedeeltelijk uitritsen tot een veranda. Dubbele slikstroken en ronde deur op 2 posities in het front te plaatsen. Te zien op de stand van onze dealer Caravancentrum Makkum!

Meer informatie over de Santos 240